Naturetherm SONO natuurlijke stucplaten

Naturetherm SONO stucplaat, een natuurzuivere stucplaat voor lichte scheidingswanden, voorzetwanden en binnenbekleding van hellende daken.

logo_sono

Naturetherm SONO – het natuurlijke alternatief

SONO platen worden gemaakt van houtvezelisolatie met een hoge dichtheid, zonder toevoegingen van chemicaliƫn of bindmiddelen. Naturetherm SONO stucplaten zijn geluidisolerend, thermisch isolerend, dampdiffusie-open, geschikt om stucafwerking op aan te brengen en tevens vrij van giftige stoffen. SONO platen zijn een natuurlijk alternatief voor gipsvezelplaten en gipskarton platen.

De Naturetherm Sono stucplaten zijn uitermate geschikt als ondergrond voor leemstuc en kalkpleister (niet geschikt voor gipspleister), eventueel gecombineerd met wandverwarming. Tevens zijn ze af werken volgens het snelle Naturetherm Quick systeem.

Tijdsbesparend

SONO houtvezelplaten worden horizontaal aangebracht (liggend) en zijn rondom voorzien van veer- en groef waardoor ze razendsnel te verwerken zijn. Zo hoeft er niet van staander op staander geƫindigd te worden, maar kan men de platen doorzetten en met de veer- en groef op elkaar aansluiten. De volgende rij wordt dan in halfsteens verspringend verband aangebracht. Zo ontstaat een zeer stabiele wandopbouw. Ideaal te combineren met natuurlijke NatureFlex houtvezelisolatie voor een optimaal binnenklimaat.

sonowand

Vele toepassingen

Naturetherm SONO platen kunnen gebruikt worden als allround stucplaten, maar zijn niet geschikt voor natte ruimtes of voor gipspleisterafwerking.

sonokeuken