Nano-Hydrofobering

Kieselit Nano-Hydrofobering: betrouwbare bescherming voor zuigende ondergronden

logo_muurverf
Kieselit-Nano-Hydrofobering is een uniek watergedragen hydrofoberings- en oleofoberingsmiddel op basis van silicuimverbindingen op nano-schaal voor zuigende zandstenen- en kalkzandstenenoppervlaktes, metselwerk- en betongevels en andere zuigende ondergronden, zoals mineraal stucwerk van kalk, kalkcement, traskalk en leemstuc.

Kieselit-Nano-Hydrofobering biedt een betrouwbare en langdurige bescherming van de behandelde oppervlaktes tegen water- en vetopname. Door de nano-deeltjes ontstaat een hoog hydrofoob antihechtingsoppervlak, waarvan vervuilingen met regen worden afgespoeld. De waterdamp-doorlatendheid wordt door het gebruik van dit product niet beïnvloed.

Kieselit-Nano-Hydrofobering is een transparant product dat de esthetische eigenschappen van een oppervlak nauwelijks beïnvloed. Eén bewerking is voldoende voor langdurige bescherming, daar waar andere producten veelal vaker dienen te worden opgebracht.

Tevens is Kieselit-Nano-Hydrofobering ideaal om te gebruiken als fixering van leemstuc, zodat deze beter beschermd is tegen water en daarbij niet meer afgeeft.

Ga naar downloads voor nadere informatie