Her-introductie Technostuc Heck buitengevelisolatie

Her-introductie Technostuc Heck buitengevelisolatie

Onder de naam Technostuc Heck her-introduceert Technostuc het HECK buitengevelisolatie systeem in Nederland. Heck-Wall Systems is één van de oudste thermische buiten gevel isolatie systemen van Europa. Al rond 1950 kwam Friedrich Heck hiermee op de Duitse markt. Het is veel beproeft in de loop der jaren door heel Europa, zo ook in Nederland. Robin Zwarteveen van Technostuc is met recht trots dit partnership te hebben bemachtigd.

Heck Wall-Systems is tevens de producent van Rajasil stucmortels. Rajasil is bekend door zijn grote omvang in mortel-systemen variërend van standaard stukadoors mortels tot aan zeer hoogwaardige technische saneringsmortels. De verwerker staat bij de ontwikkeling van deze stucmaterialen steeds centraal, getuige de lichte en tijdbesparende verwerking van deze kwaliteitsmortels. Rajasil stucmaterialen staan al vele jaren zeer hoog aangeschreven bij de Duitse tegenhanger van onze Monumentenzorg. Technostuc zal deze mortels onder de naam Technostuc Rajasil gaan voeren.

Technostuc Systemen breidt hiermede zijn aanbod van gevelisolatie en technische stucsystemen fors uit. Het unieke leveringsprogramma van Technostuc bestaat dan inmiddels ook uit een veelzijdigheid aan materialen o.a.: BGI systemen met onbrandbare steenwol, economische eps, hoogwaardige aero-gel en resolschuim isolaties, natuurlijke houtvezelisolatie systemen voor binnen en buiten, zuivere kalk- en leempleisters, minerale stucmortels, renovatie- en saneerpleisters, enz.

Technostuc Systemen maakt voor al haar systemen een advies op maat, die als leidraad dient voor de stukadoor, en voert tevens op het werk controles op uitvoering uit. Hiermee wordt de stukadoor ondersteunt en wordt een zo hoog mogelijke eindkwaliteit nagestreefd. Doordat al deze producten van top-kwaliteit zijn en als systemen worden aangeboden kunnen deze producten onder de verzekerde garantie bij het Gevel-Garantieplan (www.gevelgarantieplan.nl) worden ondergebracht, waardoor ook de kwaliteit van de verwerking wordt getoetst en gegarandeerd.

Posted by robin