Welkom op de webafdeling stucsystemen van Technostuc systemen.

Technostuc Haga kalkpleisters

Technostuc Haga Natuurkalk zet een oude traditie voort met moderne kalkproducten. De stucmaterialen, decoratieve afwerkingen en verven worden volledig zonder chemische toeslagstoffen geproduceerd uit één van de zuiverste kalksoorten in Europa afkomstig uit de Zwitserse Alpen. Met natuurkalk afgewerkte wanden kunnen blijven ademen en hebben een natuurlijke desinfecterende werking. Zo worden schimmelgroei in de woning voorkomen en ontstaan moderne en gezonde afwerkingen, zonder kunstmatige toevoegingen.

Technostuc Rajasil stucmortels

Rajasil is bekend door zijn grote omvang in mortel-systemen variërend van standaard stukadoors mortels tot aan zeer hoogwaardige technische saneringsmortels. De verwerker staat bij de ontwikkeling van deze stucmaterialen steeds centraal, getuige de lichte en tijdbesparende verwerking van deze kwaliteitsmortels. Rajasil stucmaterialen staan al vele jaren zeer hoog aangeschreven bij de Duitse tegenhanger van onze Monumentenzorg.

Projectadvies en systeemgarantie

Bij Technostuc Systemen staat een gedegen onderbouwd projectadvies voorop, op basis van kennis, kunde en jarenlange ervaring. Technostuc Systemen is leverancier en voert zelf geen projecten uit, maar spreekt wel mee over constructies, ondergronden en esthetica, controleert de uitvoering, draagt oplossingen aan voor problemen, maar zegt ook keihard ‚nee‘ als iets technisch niet uitvoerbaar of haalbaar is.

Het ideale aan de producten van Technostuc Systemen is dat het complete op elkaar afgestemde en geteste systemen zijn. Hoogwaardig van kwaliteit en met materialen die zich in de praktijk ruimschoots hebben bewezen, en zich elke dag weer bewijzen. Met Technostuc Systemen kiest u voor de zekerheid van een compleet systeem en bijbehorende systeemgarantie. Tevens is het mogelijk om op stucsystemen een verzekerde garantie af te sluiten, ideaal voor vastgoedbezitters, woningbouwverenigingen, maar ook voor uw particuliere woning.