Minerale pleisters

logo_mineraal
Technostuc Rajasil minerale pleistermaterialen en stucsystemen worden ontwikkeld vanuit het oogpunt van doeltreffendheid voor de gewenste stuctoepassing, de hoge kwaliteit van het eindproduct en de eenvoudige verwerkbaarheid. Technostuc Rajasil pleistermaterialen baseren zich inmiddels op meer dan 100 jaren ervaring in minerale pleistermaterialen en 50 jaren op het gebied van restauratie en de zorg voor monumenten.

Technostuc Rajasil stucmaterialen staan in de europese stuc- en restauratiemarkt bekend als kwalitatief hoogwaardig en vooruitstrevend in hun toepassingen en ontwikkelingen. Zo was Rajasil, inmiddels bijna 40 jaren geleden, één van de eersten die saneerpleister-systemen op de markt bracht voor vochtige en met zouten of nitraten belaste metselwerk-ondergronden.

De onophoudelijke onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen van Rajasil leiden steeds weer tot innovaties en product-verbeteringen in minerale pleistersystemen, die niet meer weg te denken zijn bij renovatie en restauratie van oude monumenten, maar ook niet uit de nieuwbouw waar een gezond woonklimaat steeds belangrijker wordt.

Een aantal producten uit het brede assortiment van Technostuc Rajasil, minerale pleistermaterialen en stucsystemen zijn:

Rajasil Saneerpleisters SP3 en SP4

Minerale pleistermaterialen voor vochtige en met zouten of nitraten belaste ondergronden. Lichte verwerking met zeer hoog poriën-aandeel voor een optimale buffering. Tijdbesparend door toepassing van één product bij een éénlaagse verwerking tot 40mm. Met WTA-certificaat.

Rajasil Kalk-Cement pleisters ULP, MLP, FLP en LSP

Eenvoudig verwerkbare, lichtgewicht mortels voor nieuwbouw en renovatie, voor diverse ondergronden van normaal metselwerk tot isolerende- of lichtgewichtstenen, beton en sokkels, binnen en buiten.

Rajasil Cement pleisters SPP en ZP

Vochtbestendige pleisters op cementbasis voor toepassingen bij bijvoorbeeld maaiveld aansluitingen of kelders.