Leem afwerking in kleur

logo_leem

Leem Edelpleister afwerklaag (finish in kleur)

Dunlagige, gekleurde leem afwerkpleister voor creatieve wandafwerkingen voor het interieur. Door eventuele bijmenging van strovezels kan een levendige afwerking gecreëerd worden.

Als afwerking op leem raaplaag of afwerklaag, andersoortige raaplagen, droogbouwplaten, etc. Ook toepasbaar op gipsplaten of gipsvezelplaten na voorbehandeling met leem-grondeer.

Leem Verf (in kleur)

CONLINO van Conluto is een zuiver natuurlijke muurverf van leem. Het is geschikt voor de toepassing op binnenwanden en plafonds. Leemverf is volledig diffusie-open (’ademend’) en geeft een matte, veegvaste oppervlakte op verschil-lende minerale ondergronden als leem-stuc, kalkpleister en ook gipspleisters. CONLINO leemverf is leverbaar in 9 standaard kleuren, die zich voor een absoluut individueel kleurresultaat probleemloos onderling laten mengen.
CONLINO kwastpleister is een leem structuur-verf voor binnen. Door de korrels in de structuurverf wordt een goed vullend vermogen bereikt en kunnen sprekende texturen en accenten worden gemaakt.

Ga naar downloads voor de leemverf kleurenkaart

Leem Edelpleister wordt met de spaan opgebracht in een laagdikte van ca. 1,5mm (max. 2 mm). Afhankelijk van het tijdstip van bewerken kan de eindstructuur verschillend vormgegeven worden. Aanmengen onder de toevoeging van schoon leidingwater met een boormachinemenger of met de hand. Gebruik schoon verwerkingsgereed-schap.

CONLINO Leemverf wordt aangemengd met water en vervolgens met een vachtroller, borstel of kwast opgebracht.

De ondergrond dient stabiel, schoon, vrij van stof, vrij van filmvormende scheidingslagen en voldoende ruw te zijn, omdat leem-stuc alleen mechanisch hecht. Gelijkmatige zuiging van de ondergrond is van belang. Er mag restvocht in de onderlaag aanwezig zijn. Oude pleisterlagen dienen draagkrachtig, stofvrij en vrij te zijn van behang en verfresten.
Klik hier om naar de natuurlijke muurverven te gaan

lehmmode2
lehmmode
madeinclay