Prijzen

Ideaal voor de renovatie van woningen, monumentale gebouwen, kantoren, scholen, kerken, ziekenhuizen, etc…
Snel, eenvoudig en efficiënt.

logo_binnenisolatie

Naturetherm kosten

Naturetherm isolerende voorzetwanden, oftewel binnenisolatiesystemen, zijn niet duurder dan vele gebruikelijke oplossingen voor na-isolatie aan de binnenzijde van ongeïsoleerde buitengevels.

Naturetherm systemen zijn daarbij gezonder, vochtregulerend, voorkomen schimmelvorming, massief zonder holtes voor ongedierte én snel en eenvoudig aan te brengen.

Ook heeft men voor Naturetherm HL en HK systemen geen extra fundatie nodig en worden oude vloeren en balken niet met extra gewicht belast omdat het op de bestaande gevels/wanden wordt gemonteerd.

Let op dat de prijzen van Naturetherm systemen vaak inclusief de gehele binnenafwerking zijn, terwijl men dit bij veel andere oplossingen er nog bij moet rekenen!

Zelf doen of professionals inschakelen?

Naturetherm systemen zijn relatief eenvoudig in de verwerking. U kunt als woningbezitter (particulier) er zelf mee aan de slag gaan. U koopt dan een compleet Naturetherm systeem als pakket bij Technostuc systemen. Of u laat het over aan professionele verwerkers die het gehele systeem kant-en-klaar aanbrengen. Waarbij u, wanneer u een woning bezit die ouder is dan 2 jaren, ipv. 19% maar 6% BTW betaald aan de professionele vakman (laag btw-tarief geldt o.a. voor stukadoors- en afbouwbedrijven). Zonder zorgen én onder garantie. Aan u de keuze!

Prijsindicatie overzichten Naturetherm

Voor het Naturetherm binnenisolatiesysteem hebben wij een aantal m2-indicatieprijzen opgezet. Deze zijn op basis van projectgemiddelden samengesteld en zullen per project opnieuw moeten worden ingeschat o.a. afhankelijk van moeilijkheidsgraad, staat van de ondergrond, aantallen ramen, deuren en kozijnen, aansluitingen tegen zijmuren, plafonds en vloeren, ligging van de ruimte, etc.
De overzichten voor de m2-indicatieprijzen dienen er tevens voor om de benodigde materialen overzichtelijk gerangschikt te zien die benodigd zijn voor de Naturetherm systemen. Ook vindt u hierin een indicatie voor de benodigde arbeidsuren en arbeidskosten per m2.

Deze indicatieprijzen zijn exclusief BTW en exclusief transportkosten. Ook zijn de Naturetherm HEAT indicatieprijzen zonder wandverwarmingsmaterialen en -arbeid, omdat hiervoor eerst per ruimte een capaciteitsberekening per m2-vloeroppervlakte door ons moet worden uitgevoerd.

Download Naturetherm systemen: prijsindicatie per m2

Title

In onze downloads sectie vindt u complete m2-prijsoverzichten van dit systeem.

Bestelhulp Naturetherm materialen en betalingen

De Naturetherm bestel- en calculatiehulp is bedoeld voor het eenvoudig bestellen en/of berekenen van de Naturetherm binnenisolatiesystemen. Wij kunnen u desgewenst een vrijblijvende offerte maken of u kunt dit blad gebruiken voor het bestellen van materialen. Bedrijven kunnen op rekening betalen na goedkeuring door de credietverzekering, betaaltermijn 14 dagen na levering. Particulieren betalen eerst de factuur waarna de materialen worden geleverd of kunnen worden afgehaald.
Wij nemen alleen volledig ingevulde formulieren in behandeling.

gr_iwd4