Isolatie info

logo_informatie

Natuurlijke houtvezelisolatie

Technostuc Systemen gebruikt in haar systemen zoveel mogelijk ecologische houtvezelisolatie om de unieke eigenschappen voor een gezonder en aangenamer binnenklimaat.

Unieke natuurlijke eigenschappen
De unieke natuurlijke eigenschappen van houtvezel-isolatieplaten verzorgen uitstekende thermische isolatie, geluidsisolatie, unieke warmteopslag waardoor koeler in de zomer, vochtregulatie voor een gezonder binnenklimaat, voorkoming van schimmelvorming en een veilig brandgedrag.
De natuurlijke houtvezelisolatieplaten zijn cradle-to-cradle want ze worden gemaakt van afvalhout van houtzagerijen, resthout en schors van inlands nagroeiend hout van dennen en sparren uit bossen in Zwitserland, Zuid-Duitsland en Oost-Frankrijk.

webeigenschappenTechnostuc

Pavatex is veelzijdig

Technostuc Systemen werkt met houtvezelisolatie van het Zwitserse Pavatex. Pavatex ontwikkelt en produceert al meer dan 70 jaar drukvaste houtvezelisolatieplaten voor de bouw.
Pavatex houtvezel-isolatieplaten worden gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen, zijn 100% recyclebaar, voldoen aan FSC én aan alle eisen voor ecologisch en duurzaam bouwen.

Pavatex houtvezelisolatieplaten zijn geschikt voor hoogwaardige isolatie van daken, gevels, wanden en vloeren in nieuwbouw en renovatie.

Pavatex houtvezelisolatieplaten zijn geschikt voor het isoleren van ventilerende dak- en gevel-constructies zoals rabbatdelen, metselwerk of dakpannen, maar tevens geschikt als isolerende ondergrond van gepleisterde binnen- en buitengevels, cementdek- en houtenvloeren en bedekkingen van daken.

naturewalldiffutherm5

Links

Voor meer achtergronden en informatie over Pavatex Benelux kijk op:
www.pavatex.nl

pavatexlogo