Demo’s & workshops

logo_informatie

Kennis overdracht

De grote verscheidenheid aan materialen en de complexiteit van de systemen vergen de nodige kennis van de verwerker. Technostuc Systemen schoolt en begeleid de verwerkers die voor het eerst met de materialen werken of projecten moeten uitvoeren met moeilijke details direct op de bouwplaats.

Scholing op het werk
De systemen van Technostuc Systemen vormen een geweldige aanvulling op het takenpakket van de stukadoor, het klussenbedrijf of de aannemer.
Om de verwerkingshandleidingen van Technostuc Systemen om te zetten naar een goede uitvoering in het werk heeft in veel gevallen enige extra toelichting nodig.

De medewerkers van Technostuc Systemen kunnen bij de opstart van een project met nieuwe producten helpen en scholen.

comfortwallclayverwerking
Workshops
Vanaf het najaar van 2012 is het tevens mogelijk om een technische scholings workshop aan te vragen in onze scholingsruimte bij ons magazijn/showroom te Almelo. Het gat hier om bedrijven of door Technostuc Systemen samengestelde groepen van individuele verwerkers. De minimale omvang van een groep bedraagt 5 personen.
Tevens kunnen er technische informatie-sessies worden georganiseerd voor voorschrijvers, woningbezitters en verwerkers. Dit is op aanvraag.

Demo’s
Op vakbeurzen en bouwbeurzen worden op onze stand veelal demo’s verzorgd over nieuwe producten of toepassingen. Deze demo’s kunnen tevens aangevraagd worden door dealers of verwerkers op bijvoorbeeld bedrijvendagen.

demos
Modellen
Speciaal voor beurzen en showrooms heeft Technostuc Systemen staande opbouw-modellen ontwikkeld waarop de duidelijk de opbouw van de systemen en het materiaalgebruik kunt zien. Deze modellen zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Om mee te nemen naar klanten of voor het gebruik in een showroom heeft Technostuc Systemen tevens monsterboxen ontwikkeld waarin monsters zitten die de opbouw van de meest gebruikte systemen laten zien. Ook de monsterboxen zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Voor indicatieprijzen zie algemene prijslijst.

technostucmodellen