Decoratief: glasvezelbehang

Sichelit Glasvezelweefsel behang

Glasvezelweefsel behang, ook wel weefselbehang of skin genoemd, is een decoratieve afwerking van de wand, die zowel esthetisch als ook functioneel is.

Sichelit Glasvezelweefsel behang is er in verschillende geweven patronen van fijn tot grof, en van visgraad tot motieven. Echter een heel groot voordeel van Sichelit glasvezelweefsel behang is dat het zeer sterk is en daardoor een scheuroverbruggende werking heeft.

logo_muurverf

Scheuroverbruggend

In oude woningen of gebouwen wil men nogal eens te maken hebben met scheuren in de muren. Maar onderschat ook de nieuwbouw niet. Hier komen na de oplevering veel scheuren in de muren voor door krimping of zetting van de materialen. Met Sichelit glasvezelweefsel behang is de kans groot dat de scheuren niet meer zichtbaar zijn of worden, omdat de sterke geweven glasvezeldraden voorkomen dat men de scheuren ziet.

Daarbij is Sichelit glasvezelweefsel behang zeer damp-open, zodat muren kunnen ‘ademen’ en drogen, mits er geen afsluitende muurverf is aangebracht.

Voor de afwerking van Sichelit glasvezelweefsel behang hebben we verschillende geschikte muurverven in ons leveringprogramma. Afhankelijk van de situatie kan er voor een bepaald type muurverf gekozen worden: vocht- of waterbestendig of juist damp-open en ademend.

Technostuc Systemen adviseert zoveel mogelijk om damp-open muurverven toe te passen in combinatie met Sichelit glasvezelweefsel behang zodat de onderliggende muren kunnen blijven ademen en de wanden het vocht uit de lucht kunnen reguleren.

Magneetweefsel behang

Door het metalen middendeel van het magneetweefsel kleven magneten rechtstreeks op het glasweefsel.

Met magneetweefsel behang worden wanden in (kleuter)scholen en openbare gebouwen snel, individueel en met een minimum aan kosten in presentatievlakken omgetoverd.

Magneetweefsel behang laat zich uitest eenvoudig verwerken en is te verlijmen met de normale Sichelt weefsellijm.

Magneetweefsel behang stoort niet op WIFI- of GSM-ontvangst.

comfortwalleasy8