Geveltherm Heck Real Stone

HECK REAL STONE is het ideale buitengevelisolatie systeem voor het creëren van een bakstenen uiterlijk. Ideaal voor woningen of gebouwen die nageïsoleerd moeten worden, maar waarvan het bakstenen uiterlijk behouden moet blijven.

logo_technostuc_heck
Technostuc Geveltherm HECK REAL STONE kan gecombineerd worden met de isolatiesoorten: EPS, steenwol en houtvezelisolatie. Bakstenen gebouwen weerstaan in ons klimaat al honderden jaren weer en wind. Daarbij straalt baksteen-architectuur de nodige charme uit. Nu kunnen bakstenen gevels probleemloos nageisoleerd worden met behoud van hun robuustheid.

Geveltherm HECK REAL STONE bestaat uit echte gebakken steenstrips en zijn van een echte bakstenen gevels nauwelijks te onderscheiden. Steenstrips op buitengevelisolatie mogen niet te zwaar zijn en mogen niet te veel water opnemen, want ook dat maakt ze zwaar. REAL STONE steenstrips worden geproduceerd met deze eigenschappen. Ze zijn relatief dun en licht en nemen daarbij slechts een geringe hoeveelheid regenwater op. De isolatie wordt door de mortel/weefsellaag heen met schotelpluggen vastgezet.

Gevels voorzien van een HECK REAL STONE buitengevelisolatie systeem zijn energiebesparend, geven een aangenaam binnenklimaat, zijn brandveilig, stootvast en bieden een goede geluidsisolatie. REAL STONE gevels hebben het tijdloze uiterlijk van bakstenen en laten zich fantastisch met stucwerk combineren.

Geveltherm HECK REAL STONE is een compleet systeem van isolatie, stuclaag, lijm en steenstrips in één. Geleverd met verzekerde garantie.

heckrealstone