Geveltherm Heck Flex Stone

HECK FLEXSTONE is een buitengevelisolatie systeem met metselwerk-look. Een economisch systeem om gevels in korte tijd een geïsoleerde schil te geven met de uitstraling van baksteen.

logo_technostuc_heck
Technostuc Geveltherm HECK FLEXSTONE kan gecombineerd worden met de isolatiesoorten: EPS, steenwol en houtvezelisolatie. De steenstrips bestaan uit kwartszand en bindmiddel van polymeerdispersie, dit maakt ze zeer licht en enigzins flexibel. En vrijwel niet van echt te onderscheiden.

Geveltherm HECK FLEXSTONE steenstrips zijn nagenoeg geheel mineraal. De pigmenten zijn UVbestendig en kleurecht. De lijm wordt op de mortel/- weefsellaag aangebracht en vormt tevens de voeg.

De flexibele steenstrips zijn verkrijgbaar in 6 standaard kleuren, maar kunnen tegen meerprijs ook gefabriceerd worden in een gewenste kleur of formaat. Vrijwel alle metselwerkstenen kunnen worden nagebootst. FLEXSTONE steenstrips zijn weersbestendig, nagenoeg onderhoudsvrij, afwasbaar, stootvast, overschilderbaar, waterafstotend en toch dampdoor-latend. Voor de hoeken zijn bijpassende voorgevormde hoekstrips beschikbaar. FLEXSTONE steenstrips zijn nauwelijks gewichtverhogend en kunnen ook daar worden toegepast waar echt metselwerk niet mogelijk is.

Geveltherm HECK FLEXSTONE is een compleet systeem van isolatie, stuclaag, lijm en steenstrips in één. Geleverd met verzekerde garantie

flexstone