Geveltherm Heck EPS-ZF

HECK EPS-ZF is een economisch isolatiesysteem met de hoogste stootbestendigheid in zijn klasse. Ideaal voor gevels van binnenstedelijke gebouwen en gevels met hoge externe belastingen bijvoorbeeld door fietsen, voetballende of tennissende jeugd of vandalisme.

logo_technostuc_heck
Technostuc Geveltherm HECK EPS-ZF bestaat uit EPS isolatieplaten met een speciaal ontwikkelde organische, vezelgevulde stuclaag. Deze zit kant-en-klaar in een emmer hetgeen tijd bespaart op projecten. Geen aanmengen, geen afval, deksel erop en mee naar het volgende buitengevelisolatie project. Simpel, snel en ‘hufter proof’. EPS isolatie is licht en relatief zacht waardoor er wel eens zogenaamde mechanische schade wil optreden bij gevels met isolatie en stucwerk. Dit kan per ongeluk optreden doordat bijvoorbeeld een remhendel van een fiets door de stuclaag heen in de isolatie steekt, een voetbal of tennisbal die te hard tegen de gevel wordt aangeschoten dan wel geslagen, of bewust in het geval van vandalisme. Om dit soort externe schades te voorkomen is een speciale mortel ontwikkeld die deze belastingen zonder problemen aan kan: Geveltherm Heck K+A ZF 70.

Stoot- en slagvastheid tests worden uitgevoerd De ZF stuclaag bereikt een stoot- en slagvastheid van 70 Joule.

heckepszf
ZF is pasteus en cementvrij. Naast het feit dat er met ZF een zeer stootvaste stuclaag kan worden gemaakt kan ZF ook gebruikt worden om EPS isolatieplaten te verlijmen. ZF wordt kant-en-klaar geleverd, waarmee het aanmengen vervalt en er direct gestart kan worden. De emmer is hersluitbaar, waardoor ZF op ieder moment afgesloten en vervolgens weer gebruikt kan worden. ZF is de ideale joker die kan worden ingezet bij projecten die onder tijdsdruk staan of bij kleine te isoleren geveloppervlakken.
Technostuc_MultiTherm_EPS