PRO, elegant

Voor een meer stijlvolle afwerking is COMFORTWALL PRO de verbazend eenvoudige oplossing.

Chique en toch verrassend eenvoudig

Comfortwall Pro is na-isoleren en stijlvol afwerken in één systeem, met keuze uit verschillende stijlvolle en attractieve damp-open afwerkingen van kleurrijke minerale klimaat muurverf tot decoratieve minerale pleisters en eventueel papierbehang.

logo_binnenisolatie
Stap 1: Isoleren
De 20mm dikke Comfortwall na-isolatieplaten worden, afhankelijk van de ondergrond, met speciale slagankers of snelschroeven direct op de muur, tegen het plafond of het dakbeschot aangebracht. De Comfortwall na-isolatieplaten sluiten via veer- en groef verbinding vrijwel naadloos in elkaar waardoor koudelekken zoveel mogelijk worden vermeden. Een nagenoeg vlak oppervlak is het resultaat.

Stap 2: Plamuren
DEen dunne egale laag Comfortwall Klimaatplamuur aanbrengen op de Comfortwall na-isolatieplaten. Deze natuurlijke, silicaat gebonden Comfortwall Klimaatplamuur voorkomt schimmelvorming, is ecologisch en zorgt voor een gezond leefklimaat. De kant-en-klaar in emmers aangeleverde Comfortwall Klimaat-plamuur wordt met een getande spaan gerild. Daarna het Comfortwall uitvlakvlies aanbrengen en vlak strijken met de gladde zijde van de spaan om een vlakke, strakke en na droging uiterst stootbestendige afwerklaag te verkrijgen.

Stap 3: Afwerken
De laatste stap is Comfortwall Pro-Finish. Deze finish-laag dient uiterst dampopen te zijn en mag geen afsluitende laag vormen, zoals dat bij latex, acrylaatmuurverf, sierpleister of vinylbehang wel het geval is. Met Comfortwall Pro-finish zijn er verschillende stijlvolle afwerkingsmogelijkheden. Van strak en modern, tot aangenaam en warm. Ook kunnen op creatieve wijze sjablonen worden gebruikt en kleurcombinaties worden toegepast.

comfortwallpro2