Prijzen

Ideaal voor de renovatie en na-isolatie van woningen, monumentale gebouwen, kantoren, scholen, kerken, ziekenhuizen, etc…
Snel en eenvoudig te monteren, én voordelig.

logo_binnenisolatie

Zelf doen of professionals inschakelen?

Naturetherm systemen zijn zéér eenvoudig te verwerking. U kunt er zelf mee aan de slag. U koopt dan een compleet Comfortwall systeem als pakket bij Technostuc systemen en brengt het volgens onze richtlijnen aan.
Of u laat het over aan professionele verwerkers die het gehele systeem kant-en-klaar aanbrengen. Waarbij u, wanneer u een woning bezit die ouder is dan 2 jaren, ipv. 19% maar 6% BTW betaald aan de professionele vakman (laag btw-tarief geldt o.a. voor stukadoors- en afbouwbedrijven). Zonder zorgen én onder garantie. Aan u de keuze!

Prijsindicatie overzichten Comfortwall

Voor de Comfortwall systemen hebben wij een groot aantal m2-indicatieprijzen opgezet. Deze zijn op basis van projectgemiddelden samengesteld, maar zullen per project opnieuw moeten worden ingeschat o.a. afhankelijk van moeilijkheidsgraad, staat van de ondergrond, aantallen ramen, deuren en kozijnen, aansluitingen tegen zijmuren, plafonds en vloeren, ligging van de ruimte, etc.
De overzichten voor de m2-indicatieprijzen dienen er tevens voor om de benodigde materialen overzichtelijk gerangschikt te zien die benodigd zijn voor de verschillende Comfortwall systemen. Ook vindt u hierin een indicatie voor de benodigde arbeidsuren en arbeidskosten per m2.
Deze indicatieprijzen zijn exclusief BTW en exclusief transportkosten.

Title

In onze downloads sectie vindt u complete m2-prijsoverzichten van dit systeem.

comfortwallzagen2