METAL STUD, rustgevend

Voor lichte scheidingswanden is COMFORTWALL METAL STUD de stilste oplossing.

Licht, snel en effectief

Comfortwall Metal Stud een uitgekiend systeem voor het snel en eenvoudig aanbrengen van lichte scheidingswanden, schuine zolderplafonds, verlaagde plafonds en voorzetwanden.

Comfortwall Metal Stud combineert de unieke eigenschappen van een enorme geluidsisolatie en een snelle, eenvoudige verwerking met de stabiele eigenschappen van een lichtmetalen draagconstructie van hoge kwaliteit.

Afwerkingen
De afwerkingsmogelijkheden zijn die van de Comfortwall Easy, Comfortwall Pro en Comfortwall Clay systemen.

logo_binnenisolatie

Lichte scheidingswanden

Het Comfortwall Metal Stud systeem van Technostuc bestaat uit stabiele metalen profielen van hoge kwaliteit van het duitse merk Protektor.
Naast de metalen staanders met de normale U en C profilering is er ook een extra geluidsisolerend wand-profiel. Dit Comfortwall Metal Stud Silence is hét systeem voor het creëren van stabiele niet-dragende scheidingswanden tussen slaapkamers, woonkamers, studeerkamers, etc., met een hoge geluidsisolerende functie. Het op unieke wijze geperforeerde profiel van de Comfortwall Metal Stud Silence staander zorgt in combinatie met de Comfortwall na-isolatieplaat en de Comfortwall NatureFlex tussenisolatie voor een enorme geluidsreductie van de scheidingswand. Dit geeft een aangename rust.

comfortwallms

Lichte voorzetwanden

Comfortwall Metal Stud Reno is hét systeem voor het creëren van een lichte, geïsoleerde voorzetwand aan de binnenzijde van oude buitenmuren. Als muren in een te slechte staat zijn voor het aanbrengen van een massief binnenisolatie-systeem biedt Comfortwall Metal Stud Reno uitkomst. De metalen staanders worden gecombineerd met de Comfortwall na-isolatieplaat en de Comfortwall NatureFlex tussenisolatie om een vlakke, geïsoleerde voorzetwand te maken met de Comfortwall Easy, Pro of Clay afwerkingen.

comfortwalleasy3