METAL STUD, vlak en strak

Voor schuine en vlakke plafonds is COMFORTWALL METAL STUD de lichtste en snelste oplossing.

logo_binnenisolatie

Licht, stabiel en snel

Comfortwall Metal Stud Plafondsystemen zijn uiterst eenvoudig te monteren systemen voor het creëren van schuine zolderplafonds en (verlaagde) vlakke plafonds onder vloeren.

De metalen profielen van het Comfortwall Metal Stud Plafondsysteem zijn zeer licht in gewicht, uiterst stabiel en altijd recht. Over de metalen profielen komt een lichtgewicht Comfortwall plafondplaat, die met veer- en groef in elkaar valt. De afwerkingsmogelijkheden zijn die van de Comfortwall Easy, Comfortwall Pro en Comfortwall Clay systemen.

comfortwallschuinplafond5

Strakke, schuine zolderplafonds

Schuin plafond 1: Met het uitgekiende Comfortwall Metal Stud Level L-profiel en de Comfortwall Metal Stud Hoedliggers kunnen oude daken, die bijvoorbeeld licht doorgezakt zijn, aan de binnenzijde worden uitgelijnd en strak worden afgewerkt.

Schuin plafond 2: Bij gordingen- of sporenkappen die niet doorbuigen kan men volstaan met alleen de Comfortwall Metal Stud Hoedliggers die tegen de houten balken wordt aangebracht.

Schuin plafond 3: Wanneer men de balken in het zicht wil houden wordt een eenvoudig te monteren metalen frame tussen de balken aangebracht bestaande uit Comfortwall Metal Stud Hoedliggers en Comfortwall Metal Stud u-profieltjes.

Dakisolatie: De ruimte tussen de balken kan men gebruiken om het dak beter te isoleren met NatureFlex natuurlijke isolatiedekens. Afhankelijk van het gebruik zal men een dampremmend vlies moeten toepassen aan de warme zijde (binnenzijde). Vraag ons advies.

Afwerking: op de metalen profielen wordt de Comfortwall plaat aangebracht met Comfortwall snelschroeven, vervolgens is er keuze uit de Comfortwall Easy, Pro of Clay systeem-afwerkingen.

comfortwallschuinplafond3

Vlakke en strakke plafonds

Comfortwall Metal Stud Top is hét systeem van metalen profielen, zg. hoedliggers (de profielvorm is een hoedje), en eventueel veerclips gecombineerd met de Comfortwall naisolatieplaat en eventueel de Comfortwall NatureFlex tussenisolatie voor contactgeluidisolerende verlaagde plafonds.
Zowel geschikt onder houten balkenconstructies als onder andere soorten verdiepingsvloeren. Afgewerkt volgens de mogelijkheden van het Comfortwall Easy, Pro of Clay systeem.

comfortwallschuinplafond