EASY, modern

Voor een eenvoudige en toch moderne afwerking is COMFORTWALL EASY de snelle en prijsgunstige oplossing.

logo_binnenisolatie

Een eenvoudig na-isolatiesysteem

Het Comfortwall Easy na-isolatiesysteem laat zich eenvoudig aanbrengen. In slechts 3 stappen wordt een einde gemaakt aan koude gevels en gehorige wanden. Kille en gehorige kamers veranderen in comfortabele en aangename leefruimtes.

Stap 1: Isoleren
De 20mm dikke Comfortwall na-isolatieplaten worden, afhankelijk van de ondergrond, met speciale slagankers of snelschroeven direct op de muur, tegen het plafond of het dakbeschot aangebracht. De Comfortwall na-isolatieplaten sluiten via veer- en groef verbinding vrijwel naadloos in elkaar waardoor koudelekken zoveel mogelijk worden vermeden. Een nagenoeg vlak oppervlak is het resultaat.

Stap 2: Behangen
De Comfortwall na-isolatieplaten worden vervolgens van Comfortwall glasvezelweefsel- behang voorzien. Eerst wordt de kant-en-klare Comfortwall glasvezelbehanglijm met een roller of kwast op de Comfortwall na-isolatieplaten aangebracht. Daarna wordt het Comfortwall glasvezelweefsel-behang op de wand geplakt in één van de 4 moderne structuren.

Stap 3: Sausen
De laatste handeling is het aanbrengen van de Comfortwall NatureColors muurverf. Deze zuiver natuurlijke muurverf is veegvast, oplosmiddelvrij, reukloos en gemakkelijk te verwerken. Er kan gekozen worden voor een modern uiterlijk in één van de 9 kleuren, of voor meer creativiteit door meerdere kleuren te combineren of sjablonen met motieven te gebruiken.

comfortwalleasy8